Foto af Helle Lorentzen - Jacob Gadd på Herning Kunstmesse 2012

Foto af Helle Lorentzen, besøg venligst: www.hello-photo.dk
Fotoet er fra Herning Kunstmesse 2012


April 2012

Det er efterhånden næsten fem år siden jeg sidst skrev lidt om mig selv og mit maleri her på siden.
Om dette er i underkanten lader jeg være op til andre at vurdere.

Jeg mener forsat at det mest væsentlige er den umiddelbare oplevelse af det enkelte maleri frem for mere eller mindre interessante historier.

På den anden side så ved jeg godt at det kan spille en rolle at have en fornemmelse af ”hvilken størrelse denne kunstner er”.
Derfor opdaterer jeg så nu dette info-afsnit af min hjemmeside – uden at overdrive.
..

Oprindeligt startede jeg på at male for sjov allersidst i 2001. Det greb så lidt om sig...

I starten af 2008 stoppede jeg min karriere indenfor kortlægning og geografi for at fokusere på maleriet.

Økonomien gjorde imidlertid at jeg tog et ”almindeligt arbejde” i en del af perioden 2009-2010. Ellers har den og står den nu igen på ”kun” maleri.
Rent økonomisk må man aldrig komme i tvivl ved charmen af en fast funktionærløn. Men har man psyke til en lidt mere usikker tilværelse, så er det at kunne fokusere 100 %, noget der gør det en hel del mere realistisk at nå sine mål.

Mit mål er ganske simpelt. Jeg vil gerne føle at jeg løbende udvikler både min viden og formåen indenfor malekunsten. Indtil videre er det heldigvis gået rimeligt.

Faktisk synes jeg at jeg er heldig. Jeg har gennem tiden fået meget god opbakning og tilslutning til mine malerier og jeg glæder mig naturligvis meget over dette.

Jeg vil benytte denne lejlighed til at fremhæve en person med en særlig og faglig betydning for mig.
Det er Thor Lindeneg (www.lindeneg.dk). Thors råd, vejledninger og opbakning spiller en stor rolle for mig. Det er en ære for mig at have været udstillet sammen med denne sande mester.

Nå, nu er der ikke mere blæk i denne pen i denne omgang. Hvis du vil vide mere må du skrive eller søge på nettet eller digte eller …

De bedste hilsner

Jacob

 

PS: Jeg elsker at gå lange ture i naturen og alt hvad der ellers hører sig til for at leve op til eventuelle mytiske forventninger.




 

 

 


Copyright Betina Gadd
Tramore, Irland 2001

Flyvende Pastiller
Jacob Gadd, 1982